افزایش ظرفیت اورژانس و تحول در خدمات فوریت‌های پزشکی کردستان با حمایت وزارت بهداشت

1404/04/19
تعداد بازدید :99

در نشست مشترک دکتر میعادفر، مشاور وزیر بهداشت و رئیس اورژانس کشور، با دکتر شعله شاه‌غیبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان و مدیران استانی، بر توسعه زیرساخت‌های اورژانس، افزایش ظرفیت ناوگان آمبولانس و راه‌اندازی مدل‌های نوین خدمت‌رسانی فوریت‌های پزشکی در استان تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، در جلسه‌ای که با حضور دکتر میعادفر و دکتر شاه‌غیبی و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی کردستان در محل دفتر ریاست دانشگاه در ستاد مرکزی دانشگاه در سنندج برگزار شد، آخرین برنامه‌ها و راهبردهای ارتقای خدمات اورژانس استان بررسی شد.

دکتر میعادفر با اشاره به اهمیت آمادگی برای مراسم اربعین و شرایط خاص آب‌وهوایی استان‌های جنوبی، اعلام کرد:

  1. تفاهم‌نامه‌هایی با استان‌های مختلف منعقد شده تا با مشارکت وزارت بهداشت و استانداری‌ها، ظرفیت آمبولانس‌ها تا ۵۰ درصد افزایش یابد. خرید آمبولانس‌های جدید با حمایت خیرین و تخصیص بودجه ویژه در حال انجام است.

  2. استفاده از مدل‌های نوین خدمت‌رسانی: طرح استفاده از موتورسیکلت‌های اورژانس و واگذاری بخشی از ماموریت‌ها به نیروهای داوطلب و پرستاران از طریق اپلیکیشن‌های هوشمند، برای افزایش سرعت و کاهش هزینه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

  3. پیگیری مطالبات و مشکلات نیروی انسانی، به ویژه در حوزه اضافه‌کار و رفاه شغلی، از اولویت‌های وزارت بهداشت است.

دکتر شاه‌غیبی نیز در این نشست از بسیج کامل نیروها و امکانات این دانشگاه برای ارائه خدمات به زائرین اربعین خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت این رویداد معنوی، اظهار داشت: ظرفیت‌های درمانی، بهداشتی و اورژانسی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائرین در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، از پیش بینی های لازم برای تأمین تجهیزات و داروهای مورد نیاز و استقرار آن‌ها در مراکز مرتبط در استان خبر داد و افزود: با همکاری وزارت بهداشت، خیرین سلامت و سایر دستگاه‌های اجرایی، پیش بنی های لازم برای تامین امکانات لازم برای پاسخگویی سریع و مؤثر به نیازهای زائرین فراهم شده است.

دکتر شعله شاه غبیی با بیان اینکه جلسات هماهنگی با نهادهای مرتبط به‌صورت منظم برگزار می‌شود، ابراز نمود: در صورت بروز هرگونه بحران یا نیاز به پشتیبانی، تیم‌های واکنش سریع و نیروهای داوطلب آماده ارائه خدمات خواهند بود.

وی همچنین از افزایش ظرفیت ناوگان آمبولانس استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تعمیر و راه اندازی آمبولانس‌های غیرفعال که تاکنون 9 دستگاه از آن به چرخه ارائه خدمات سلامت در استان وارد شده اند و نیز تجهیز پایگاه‌های اورژانس، آماده پاسخگویی به حجم بالای مراجعات در ایام اربعین هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بر اهمیت آموزش‌های مستمر و ارتقای مهارت نیروهای درمانی تأکید کرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی و مانورهای آمادگی، نقش مهمی در افزایش توان عملیاتی نیروهای ما داشته است.

وی در پایان با قدردانی از مشارکت خیرین و همکاری نیروهای داوطلب، ابراز امیدواری کرد که با همدلی و تلاش جمعی، خدمات شایسته و مطلوبی به زائرین اربعین ارائه شود.

شایان ذکر است در این جلسه هر یک از اعضای هیئت رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی کردستان حاضر در جلسه، مهمترین تمهیدات اندیشیده شده حوزه خود را برای ارائه خدمات به زوار عزیز اربعین حسینی ارائه نمودند.

سامانه های دانشگاه